KERESZTES HÁBORÚT HIRDETETT BARACSI ELŐADÁSÁN DR. RASHVAN MOHAMED. EMBEREK, ÉBRESZTŐ!

Ekkor:

Keresztes háborút hirdetett Baracson dr. Rashvan Mohamed, egyiptomi származású, Magyarországon élő tudós. Ellentétek az iszlám és a kereszténység között címmel 2016. november 30-án este elhangzott előadását a kis létszámú közönség feszülten figyelte. A jelenlévők súlyos következtetéseket vonhattak le mindabból, amit a professzor elmondott az iszlámról, Mohamed tetteiről, és arról, hogy minden muzulmán potenciális terrorista, aki Mohamed követője, és képes ölni azért, hogy a mennyországban övé legyen a 14 szűz. A professzor szerint 3 oka van annak, miért nem kezdtük már meg a hatékony felkészülést és a védekezést az európai kultúra és az európai ember védelme érdekében, ez pedig az érdek, a félelem és a tudatlanság.

Dr. Rashvan Mohamed, a muzulmán vallású egyiptomi, szót emelt a magyarság védelmében, felszólította a hivatalban lévő kormányfőt, hogy zárja be a mecseteket, tiltsa be a muszlim egyház működését, és ne engedje nyomtatni a Koránt Magyarországon. Álláspontja szerint a letelepedési kötvények kibocsátása nem hogy hiba, de egyenesen bűn a magyarság ellen.

Nagy a baj. Sokkal nagyobb, mint azt az átlagember látja. Győződjön meg Ön is arról, miként festett ijesztő, de reális veszélyre figyelmeztető képet több mint 3 és fél órás előadásában az az ember, aki ötven éve kutatja az iszlám és a kereszténység közötti eltéréseket, és azok következményeire – a mi védelmünkben, immár a vészharang félreverésével felérő határozottsággal – irányítja rá a figyelmet.

Emberek! Ébresztő!

Köszönet a Baracs TV munkatársainak, hogy az előadást rögzítették és közzétették a youtube megosztón.

Hozzászólás